Menu

Hvordan bli flinkere med hester

I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan vi kan bli flinkere til å ri på hest. Er dette en ferdighet som man kan lære seg? Det er definitivt, men det finnes mange måter å gjøre dette på. Det er også mange ferdigheter og egenskaper som du bør ha med deg på forhånd før du begynner med dette. La oss se litt på disse.

Ferdigheter

For å kunne bli kjent med en hest så må du være i samsvar med følelsene til hesten og forstå hva den opplever når et annet vesen kommer bort til den og prøver å ri på den. Dette er ikke som å sette seg i en bil, og du kan ikke bare endre ting på innsiden helt uten videre. Dersom dette er noe du trenger derimot kan du besøke worksystem.no for å finne en rimelig deal på alle slags innredninger.

En hest derimot må du kunne kjenne, og alle hester har ulike personligheter. De er levende vesener, og derfor så kan du komme langt med å bare ha en godt utviklet empati på din side. Dersom du prøver å bli et bedre menneske gjennom å for eksempel gjøre frivillig arbeid og øve deg på å føle hva andre vesener føler, så kan du lettere få en ekte tilkobling til hesten som du skal ri. Dette er ikke nødvendig selvfølgelig, men det kan være til stor hjelp dersom enten du eller hesten er helt ny til dette. Du kan også begynne med å meditere for å tømme hodet ditt for alle forstyrrende tanker som kan komme til å ødelegge konsentrasjonen din. Alle aktiviteter som krever konsentrasjon kan bli forbedret gjennom meditasjon.

Husk også at dette er en fysisk aktivitet, og selv om det er hesten som bærer deg rundt så må du fortsatt gjøre mange bevegelser som inkluderer aktivering i underkroppen og kjernen din også. Derfor er det viktig at du trener utholdenhet, fleksibilitet og kjernemuskulaturen din for å kunne ri på en smidigere måte slik at du sparer energi og kan ri lengre. Det er også mye tyngre og vanskeligere enn det ser ut til å være, så det er også foretrukket at du bygger styrke i tillegg.

Øvelse gjør mester

Det beste du kan gjøre for å lære en ferdighet er selvsagt å gå direkte til kilden, men dersom du forbereder deg kan du gjøre selve treningen lettere for deg selv. Når du kommer til noen som har mer peiling på dette med å ri på hest så kommer de til å gi deg hjelp med dette. Dersom du i tillegg har gjort disse tingene vi har snakket om, så er du på forhånd bedre rustet til å lære deg dette enda raskere.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *