Menu

Nåtidens kjerrehester er til utleie

Ridning med hester er en populær sport i mange land rundt om i verden, men den kan fint brukes til andre formål. Aktiviteter med hester skiller seg fra å ri på andre dyr som kuer, esler og muldyr. Forskjellen blir stor med hesten, når du får sjansen til å ri og arbeide i sal på hesteryggen.

Hesten var et arbeids-åk før i tiden, og kanskje var den glad for å bidra med å dra tømmer og store lass. Men i dag er det det store maskinene som gjør arbeidet. Som regel er det slik at hesten i dag kan nyte late dager, selv om den elsker å komme seg ut og gjøre nytte for seg. Nå kan du leie disse maskinene selv og få gjort alle mulig slags jobber selv.

Utleiefirma som har alt

For med akutt maskinutleie, så får du en utleier som har alle typer maskiner. Og de har nok flere hestekrefter enn du kan forestille deg.

Polering og sliping

Før i tida måtte hesten dra ned til elva for å hente tømmer og lass. I dag kan du slipe og polere gulv, vegger og andre flater med Akutt maskinutleie sine maskiner.

Pentruder

Pentruder sager i betongvegger. Et arbeidet som var tungt og krevende før i tiden, men i dag kan gjøres med en lett og kompromissløs maskin. Den kan monteres og håndteres av en person.

Saging og boring

Når tømmeret var fraktet med hest til gård og grunn, skulle det sages og tilpasses. Men i dag slipper hesten å slite opp bratte fjell og i dype daler. Nå kan du heller bestille sag og bor for å klargjøre og montere det konstruksjonsvirke du trenger.

Løftekraner og minidumpere

Men mest av alt så kan du nå leie løftekraner og minidumpere og fikse jobben selv. Dessuten er det litt moro å løfte og grave selv!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *