Menu

Nyt en ridetur i vakre Gøteborg!

Coronaepidemien er endelig over og svenskegrensen er åpnet igjen. Hvorfor ikke feire med en tur over til «søta bror» for å ride? Nyt en tur på den solide islandshesten eller på den sterke og stabile nordsvenske hesten, alt i fantastiske naturomgivelser. Velg mellom rideturer i det vakre kystmiljøet eller i den spennende villmarken i Vest-Sverige. Noen turer krever gode rideferdigheter og kunnskap om hest, mens andre egner seg godt for folk med liten eller ingen rideerfaring i det hele tatt.

Når du først er i Sverge, kan du jo også benytte muligheten til å handle litt. Svenskene er som kjent glade i snus, og du burde teste ut epok dersom du er glad i hvit snus. Epok er en delikat, hvit snus med smak i fokus. Epok er en relativt fersk produsent på markedet og har raskt blitt en av de største merkene for hvit snus i Norge. Det er nok mye på grunn av at du kan velge mellom flere styrkegrader, fra mild til ekstra sterk, slik som Epok Freeze, Epok Ice Blue og Epok Nr 21. Epok snus har mange smaker å velge mellom. Se også nye Epok Nr 22 Red Glacier, Epok Yellow Bonfire & Epok Nr 23 Mountain Storm.

Nedenfor finner du noen turoperatører om du vil på hestereise, men det finnes også mange andre.

Stall Tofta

Stall Tofta tilbyr rideturer, rideleirer og ridning på islandshester i det vakre kystmiljøet og omgivelsene til Tofta Estate og Tofta naturreservat som ligger langs kysten mellom Gøteborg og Marstrand. Stall Tofta er et veletablert og sertifisert ridesenter, en av de største operatørene i Vest-Sverige. Hestene vil gi deg en trygg og minneverdig rideopplevelse. Du kan kombinere rideturen med et opphold på Tofta Estate hvor de tilbyr nydelig overnatting og utmerket mat. Hvis du ønsker det, kan du også inkludere spa og golf i oppholdet. Finn ut mer på nettsiden deres.

NordRitt

NordRitt jobber for å skape et miljø for sine hester og deres kunder i nær harmoni med naturlige, utendørs forhold. Deres nord-svenske hester er avlet for å leve utendørs hele året. Gruppene holdes små, noe som bidrar til å skape en enkel, vennlig atmosfære og øker sikkerheten. God mat og hyggelige stunder rundt bålet bidrar til den vennlige følelsen. Les mer her.

Raudhetta islandshester

Raduhetta er et av Sveriges ledende ridesentre for islandshester, med mer enn 40 års erfaring. Raudhetta er omgitt av flotte ridestier som byr på variert terreng, tempo og natur. Raudhetta er autorisert av det svenske islandshest-forbundet. Å ri på Raudhetta krever at du har tidligere rideerfaring og at du er 12 år eller eldre.

Lykke til med ridereisen til Gøteborg – og ikke glem å ta med deg noen Epok-snus på turen!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *