Menu

Ut på hesteryggen? Husk reservedeler til telefonen!

På grunn av pandemisituasjonen vil nok mange tilbringe ferien her i Norge, og da vil nok de aller fleste hesteentusiaster ønske seg en lang tur på hesten gjennom fjell og daler. Særlig hvis du ikke er vant til å dra ut på slike lange turer, er det viktig å huske på å være godt forberedt. Ofte vil du risikere å befinne deg langt ut i marka. Hvis du fa plutselig finner ut at det er noe du trenger, er det langt fra ideelt. Derfor er det viktig å ha alt klart før man drar ut på langtur, og gjerne ha både en plan B og en plan C hvis noe skulle inntreffe.

Telefonen som garantist for sikkerheten på turen

For å føle seg helt trygg underveis, er det helt nødvendig å ha tilgang til en mobiltelefon som man kan bruke dersom det skulle skje noe med deg eller hesten, eller i tilfelle du bare trenger hjelp eller noen å snakke med. Noen ganger oppstår det utfordringer som det er vanskelig å håndtere alene, og da er det greit å ha en livlinje ut i verden. Med telefonen og data trenger du heller ikke nødvendigvis at noen kommer dit du er for å hjelpe, bare noen råd og vink fra kyndige personer på nettet eller sosiale media. Anledningen til å legge ut bilder fra turen på sosiale media er dessuten i seg selv en viktig side av eventyret.

Husk at telefonen kan svikte

Telefonen er med andre ord viktig, men også her må man huske at det alltid er best å ha en plan B. På tross av at dagens telefoner er ganske dyre, vet vi at de også kan være ganske sårbare for støt, vann, og forskjellige ting som kan skje underveis når man rir på en hest i timevis. For å være på den sikre siden, er det derfor enormt viktig å ha med reservedeler iphone, i tilfelle det skulle skje noe. Har du reservedeler og kunnskapen til å bytte glass eller batteri selv, er det lite som kan stoppe deg. Selv om du ikke skulle få bruk for disse reservedelene selv, vil du også ha muligheten til å hjelpe reisefølget ditt og «redde dagen» hvis det er en av dem som har uflaks. Plutselig er du dagens helt!

Sikkerheten først

Når man drar ut på langtur, er det som kjent viktig å være føre var, enten det er til hest, på ski, til fots, eller for den saks skyld med bil og campingvogn. Har du med deg en god telefon og noen essensielle reservedeler, vil du oppleve en ny trygghet som gjør at du kan bruke all din energi på å nyte turen.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *