Menu

Bli med på ridetur på Island! 

Få land og ferier gir deg en så nær naturopplevelse som akkurat Island. Visste du at du også kan oppleve den fantastiske naturen fra hesteryggen, selv om du har liten erfaring med hester fra før? Bli med på ridetur på Island, rett utenfor Reykjavik! 

Island-feber! 

Icelandic horses galloping down a road, rural landscape, illuminated by sun, Iceland

Etter Islands fantastiske prestasjoner under årets fotball-EM, herjer det en liten Island-feber over hele Europa. Alle ønsker å oppleve den lille saga-øya, med litt over 330.000 innbyggere. Island er en vulkansk øy og derfor helt unik i europeisk sammenheng. Det å oppleve øya, også utenfor hovedstaden, vil gjøre at du får en fantastisk opplevelse. Hva er vel bedre enn å oppdage spennende natur fra hesteryggen? 

Tilpasset alle årstider  

Det å besøke Island kan du gjøre hele året. Dette er tross alt et sted du kan varme deg i herlig varmt vann ute, selv i frossent snøvær. Å bestille en ridetur kan du også gjøre om vinteren – hestene er vant med å ri året rundt, i frost, kulde og de tidvis lune somrene. Hva med en eventyrlig tur i området rundt vulkanen Helgafjell, som ligger en kort biltur unna Rejkjavik? Dette er en flott tur, også passende for nybegynnere, hvor du kan bli kjent med de helt spesielle islandske hestene, som rolig vil ta deg rundt i det flotte landskapet. Kontakt din turoperatør i dag, for å høre hva de har å tilby, spesielt når det kommer til uforglemmelige rideturer.

Whale show near Husavik City in Iceland.

Muligheter for ulike typer turer 

Så raskt du kommer ut av Reykjavik vil det alltid være muligheter til å kaste seg opp på hesteryggen, uansett hvor man er og hva man ønsker å oppleve. Man kan til og med kombinere en hvalsafari med en ridetur: Rundt Island er det et rikt dyreliv, som også kan observeres fra land, og her kan man se alt fra delfiner til hvaler rett fra hesteryggen. Ønsker man å komme seg ut på vannet og ut i båt, er dette også mulig, da man kan sette fra seg hestene på lokale gårder. Dette er unike opplevelser og er mulig å oppleve kun på en helg.  

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *