Menu

Kraftig løft for norsk ryttersport!

Norge har lenge hevdet seg i toppen på internasjonalt nivå, men sliter med å holde samme standarden på fasiliteter her hjemme. Drammen og Omegn rideklubb holder flere internasjonale ride stevner i året, men blir ofte takket nei til av store utøvere på grunn av dårlige forhold og vær, dårlige ridebaner og lite oppstallings-muligheter. Det er langt å reise for tilreisende, og enda lengre når standarden er for lav i forhold til andre steder i Europa og USA. Heldigvis ser det lyst ut for ryttersporten i Norge. Nå skal det nemlig fokuseres på å bygge ett anlegg med god internasjonal standard. Dette vil hjelpe og løfte norsk ryttersport kraftig på lang sikt. En slik oppgradering vil bety at Norge kan arrangere flere store ridestevner i året, og det vil gjøre det enklere å rekruttere og utvikle norske talenter på hjemmebane. Ett slikt fokus betyr veldig mye i en sport som dette.

Norsk ryttersport på internasjonalt nivå

Ett høyere nivå hjemme betyr ett høyere nivå på internasjonalt plan. Ved å utvikle or rekruttere nye ryttere kan man nå nye høyder i ryttersporten. Det er historisk stort at ryttersporten blir sponset med så store beløp, og det er ekstra spesielt at det kommer fra en generøs far. Endelig har de innsett at det sterkere man er på hjemmebane, det sterkere er man ofte utenfor Norge også. Å kunne invitere de beste rytterne i verden til Norge for å konkurrere er veldig viktig for sporten. At rekrutter kan prøve seg på ett så høyt nivå men på hjemmebane, er også veldig viktig. Ikke bare er dette utrolig stort for de allerede eksisterende rytterne, men det vil skape mer interesse i sporten og kan bygge ett større medlemskap og større nettverk. Ryttersporten har stått litt stille de siste årene så det trengs en liten oppussing. Ett sånt tilbud vil gi bedre tilbud til alle involvert, og også ett bedre treningstilbud. Hvem vet, kanskje kjenner du Norges neste store rytter talent?

Det er dyrt med hest

Hest er en ekstremt givende hobby og sport uansett hvilket nivå man er på. Det er selvsagt veldig motiverende for hele ryttersporten å se at sporten blir sponset og får mye fokus. Forhåpentligvis vil det hjelpe og inspirere nye ryttere også. Ønsker du å kjøpe hest, eller kjøpe en hest du kan konkurrere med kan du finne lån hos Sambla. Her kan du sammenligne lån hos forskjellige banker og finne det beste lånet for ditt behov. Man trenger ikke kjøpe den dyreste hesten for å ha glede av sporten, men av og til trenger man litt hjelp i starten. Det er absolutt ikke en billig sport, men de aller fleste som driver med hest glemmer fort hva det koster når man ser hvor givende det faktisk er å ha hest. Kanskje du er ett av de nye talentene som vil kunne utvikle deg på det nye anlegget på Linnesvollen i Lier kommune?

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *