Menu

Hestedilla – leve og drømme om hest!

Har du fått dilla på hest, da er du ikke alene. I dag er det over 120.000 som driver med hest daglig, og over 20 millioner rundt om i verden. Når man har fått en hest, må den ha daglig stell. Den står kanskje på en stall, eller har du plass i garasjen? Ikke alle er som Pippi Langstrømpe selv om det idealet er kult.

Kanskje var det nettopp Pippi eller en cowboy ridende til hest som fikk deg interessert i nettopp denne hobbyen. Men liver består av andre ting også, arbeid, familie og venner. Likevel har du et ønske om å påvirke de andre i familien til å bli med på hesteturer. Kanskje du kan inspirere dem med tapet? Hva er vel bedre enn en hest på tapeter i stue og soverom, eller kanskje i gangen.

Fototapet med dyr

Fototapet har blitt mer og mer vanlig. På den måten kan man fordype seg i hobbyen sin, selv om man sitter å leser en hesteblogg i godstolen. Fotoene har høy oppløsning slik at kvaliteten blir perfekt uansett størrelse. Tapeten kan også tilpasses ved beskjæring. Slik passer tapeten perfekt til dine vegger. At du kunne få blakken opp på veggen, hadde du kanskje ikke trodd for kort tid siden.

Hester av alle slag

Med ny tapet på veggene, så vil man sørge for at alt blir perfekt. Man kan selv velge om tapeten skal ha et stort motiv eller mange små. Hester i solnedgang, hest i stall, galopperende hest på strand eller hest i landskap er bare noen av valgene man har.

Det er mange forskjellige hester å velge mellom, fjording, døla og berber. Her er det noe for en hver smak. Hvilken hest har du eller hvilken hest kunne du tenke deg? Nå kan du hvert fall få den på alle husets vegger.

Montering

Tapetene limes og skal festes kant i kant. Det er fordel å finne riktig mål, selv om dette ikke er et krav. Familietapeter har markedets laveste priser og fri utlevering. Tar man kontakt med kundeservice får man et vennlig svar og en utmerket support. Trenger man tips til hvordan man legger på tapet, kan man lese bloggen deres.

Har du fått hestedilla så vil du sikkert være ute med den mest mulig. Men det er ikke alltid det lar seg gjøre. Da er det godt å kunne dekorere veggene med hest, slik at opplevelsen av hesten kommer nærmere.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *